Как започна всичко?

 

Здравословното хранене винаги е било мисия за целия ни екип, която си струва да се следва. Вярваме, че с обединени усилия можем да живеем по-пълноценно и да бъдем по-здрави. Общите ценности на Gelato & Latte и Пекарница Фаро, ни провокираха да създадем ново бутиково място за вас – Farro pizza & more.

Емблематичните баници, направени със сиренето от нашата био ферма „Розино“,  допълнихме с пици с био моцарела, био сирена, био телешко месо.

Разполагаме и с магазинна част, в която освен веган и безглутенови продукти, се предлага и богат асортимент от био млечни продукти.

 

С разнообразните ни хранителни предложения, във Farro pizza & more може да си набавите позитивно настроение още от закуска и така до вечеря.
Различни видове хляб, курабийки, сурови десерти, авторски обедни блюда, ароматно спешълти кафе са само част от изненадите, които имаме за вас.

При нас всичко е открито – докато си купувате нашите продукти, може да наблюдавате работата на нашите пекари и сладкари. Ако пък искате сами да си приготвите нещо подобно за вкъщи, те с удоволствие ще ви посъветват как. Всички наши продукти се приготвят на място, с най-добрите възможни съставки, лично производство или закупени от доверени партньори. Не използваме никакви химически добавки и консерванти. Всичко се приготвя на ръка и с любов, за да е заредено с положителна енергия. 

Искахме да създадем кътче, в което да ухае на домашно приготвена храна, където да можете да пиете хубаво и висококачествено кафе, както и да напазарувате продукти с доказано качество. А накрая да излезете с усмивка 😊

 

Уютна атмосфера и мирис на прясно изпечен хляб и ръчно направена пица

При нас всичко е открито и прозрачно – докато си купувате нашите продукти, може да наблюдавате работата на прекрасните ни пекари и пицари. Ако пък искате сами да си направите хляб с квас или пица, те с удоволствие ще ви посъветват как.

Качество

Всички наши печива, готвени ястия и десерти се приготвят се приготвят с внимателно избрани суровини – собствено производство или от доверени партньори. Не използваме никакви химически добавки. Всичко се прави на място, на ръка и с любов, за да е заредено с положителна енергия.

Лично отношение към клиента

Ще бъдете обслужени от нашите усмихнати момчета и момичета, които винаги ще ви посъветват за най-правилния избор на продукти.

Farro pizza & more е място, на което искаш да се върнеш отново и отново

Защото този вкус ти липсва и искаш пак да го усетиш :)